Quotes..

"manusia tidak dapat mencintai orang lain selagi belum mencintai diri mereka sendiri.. dan mereka tidak akan mencintai diri mereka sendiri sebelum mereka mencintai Tuhan.."

Sedikit Renungan

"Sesiapa mencintai Allah pasti semakin sunyi dengan manusia. Di tengah keramaian dia rasa keseorangan. Saat kesukaan dia berduka. Jika orang tertawa dia menangis. Jasadnya dengan manusia, batinnya kepada Allah"


"Ketenangan dan kebahagiaan adalah hembusan dari langit, diturunkan ke dalam lubuk hati orang yang beriman, mereka akan tetap berhati teguh, di kala insan lain mengalami kegoncangan"

[Syed Qutb]

14 May 2013

Twisted


Siapa yang pernah tengok MV ni mesti tau, how the ending was twisted. After all, it just an MV right? So, orang just.. ala filem.. ala VC..

how about, memang ada your friend storyline yang twist kat hujung.

feel cheated? betray?

hurm.

mixed feeling.

2 comments:

ct nasyrah said...

cess..masalah rupenye mamat ni. mati2 ingat nangis bagai sbb pompuan tu nak kawen..

siti sarah aisyah said...

haha. dalam dunia ni byk benda twist kan?

VC ni da lama, tapi sbb jalan twist dia tu macam.. menarik! pandai dorang pancing viewer..