Quotes..

"manusia tidak dapat mencintai orang lain selagi belum mencintai diri mereka sendiri.. dan mereka tidak akan mencintai diri mereka sendiri sebelum mereka mencintai Tuhan.."

Sedikit Renungan

"Sesiapa mencintai Allah pasti semakin sunyi dengan manusia. Di tengah keramaian dia rasa keseorangan. Saat kesukaan dia berduka. Jika orang tertawa dia menangis. Jasadnya dengan manusia, batinnya kepada Allah"


"Ketenangan dan kebahagiaan adalah hembusan dari langit, diturunkan ke dalam lubuk hati orang yang beriman, mereka akan tetap berhati teguh, di kala insan lain mengalami kegoncangan"

[Syed Qutb]

19 January 2011

Nak RM500 tak?

Salam ol'z..

ni aku tolong promot kawan punya projek di PPUM..

jom tengok syarat²,

- BMI 18-30
- no alergic, no penyakit serious,
- willing to stay in ward, it's antibiotic so called amphicillin, u juz makan sebijik for 1 wik, kte juz amek weekends only, so xkacau waktu kerja. which jumaat(730 check in) and sabtu(4pm check out).
- so ol 3 weeks u have to stay in ward.
- if u can make ol diz 3 weeks kte bagi rm500.
- the tarikh- 11, 12, 18,19,25,26 feb.
- as for january kte just buat screening saja. ecg test, blood, n urine test

ha? xtau bmi korang berapa? leh cek sini.. kalo BMI korang 17.1, maaf cuba gain weight dgn segera jika mahu juga menyertai projek ni k!

sapa2 yang memenuhi kriteria, jemputlah yek.. bleh hubungi Ira,
pokokijau@yahoo.com | 0123782465 | facebook.com/ira.sunny

selain dpt mmbantu saudara se-Islam, boleh jugak kita membantu poket sendiri.. RM500 sapa nak bagi for free ye dak?

sambil lepak2 kat wad UH tu, bleh la kut korang nk study or memperbanyakkan hafalan.. wad adalah tempat yang paling sesuai sgt utk bercuti.. hehe.. ala² hotel gitu..

bestnyer.. jom jom bantu. ^___^

oh by the way, sapa yg ada alahan pada antibiotic mungkin anda kena tny dulu ira ni macam mana k!

Jzkk.

1 comment:

rozelt @ syaz said...

sarah,,bagus2x info yg menarik..
arie tu ira tanye nak jadi subjek x..
pastu bile cnie state x boleh ade allergik..erm cm x lepas je..thanks 4 da info~